2016. máj 09.

Újabb sporthírek

írta: Jálics Kukkancs
Újabb sporthírek

Újabb sporthírek

Befejeződtek a szabadtéri diákolimpiai versenyek.
Korosztályos csapataink ismét sikeresen szerepeltek.

Eredmények

1. krcs. (2007-2009-ben születettek)
Magabiztosan nyertek diákjaink Nagybajomban, hasonlóan a teremlabdarúgó diákolimpiához. Sok-sok góllal legyőzték Mernyét és Nagybajomot is, és megérdemelten kerültek Csurgóra a megyei döntőre.
Ott a szerencsés sorsolásnak köszönhetően is nagyon szépen szerepeltek, negyedik helyen végeztek.

Eredményeink:
Kadarkút-Barcs 6-0
Kadarkút- Siófok 1-6

Legjobb másodikként sikerült bekerülni a négyes döntőbe. A döntőbe jutásért Csurgó Kadarkút 5-3, a harmadik helyért ismét Siófokkal találkoztak, 3-1 lett a végeredmény.
A kaposvári Zrínyi Iskola kiemelkedett a mezőnyből, ők képviselik Somogy megyét az országos döntőn.
Csapatunk tagjai: Rada Milán, 1.a, Polonyi Ariel 1.b, Szilágyi Beatrix 1.b, Pápai Krisztofer 2.a, Sandó Sámuel 2.a, Máger Benedek 2.b, Szilágyi Richárd 2.b, Gombócz Levente 3.a

2. krcs. (2005-2006-ban születettek)
A teremtornához hasonlóan itt is csak a második helyet sikerült megszerezniük Kaposfő mögött, de nagyon közel álltak a bravúrhoz. Az utolsó mérkőzésen már a döntetlen is elég lett volna számukra az első helyhez, de az utolsó pillanatban a Kaposfő csapata gólt szerzett, s ezzel 3-2-re nyertek.
Iskolánk csapata Mernyét és Nagybajomot magabiztosan, több góllal legyőzte.
A csapat tagjai: Androvics Dominik 3.b, Orosz Dávid 3.b, Zsálek Barnabás 3.b, Bogdán Ádám 4.a, Bogdán Tamás 4.a, Kurdi Bence 4.a, László Márk 4.a, Rózsa Botond 4.a, Takács Mátyás 4.a

3. krcs. (2004-2005-ban születettek)
A teremtornához képest most sajnos nem sikerült érmet szerezniük, csak a negyedik helyen végeztek, de a mezőny roppant kiegyensúlyozott volt.
Ha az első mérkőzésen Nagybajom ellen 1-0 vereség helyett 0-0 lett volna a végeredmény, akkor Kadarkút végzett volna az első helyen.

1. Nagybajom 5 pont
2. Kaposfő 4 pont
3. Taszár 4 pont
4. Kadarkút 3 pont

A csapat tagjai: Kömpf Kevin 4.b, Brindzár Erik 5.a, Bogdán Márk 5.a, Sánta Zoltán 5.a, Salamon Péter 5.b, Orsós Ferenc 5.b, Jandzsó Gergő 6.a, Forrai Junior 6.a, Bogdán Dávid 6.a, Oláh Tibor 6.b

4. krcs (2001-2002-ban születettek)

A teremlabdarúgáshoz hasonlóan itt is az első helyen végeztek, de a reális értékeléshez azt is hozzá kell tenni, hogy azon a napon Kaposfő csapatából három kezdő játékos hiányzott és még sem tudták őket legyőzni. De a döntetlen is elég volt Kadarkútnak az első helyhez. Így részt vehettek a Marcaliban rendezett megyei döntőn, ahol sajnos csak a 8., utolsó helyen végeztek.
Mind a négy mérkőzésükön vereséget szenvedtek. A teljes képhez hozzá tartozik, hogy felkészítőjük, Kercsó Csaba nem volt jelen.

A csapat tagjai: Balogh János 8.a, Czahesz Roland 8.a, Nagy Milán, Picz Patrik 8.a, Csonka Krisztofer 7.b, Orsó Erik 7.b, Lakner Krisztián 6.a, Gőbölös Zsolt 6.b,

Lány 3-4. krcs. (2001-2004-ben születettek)
Kaposváron a Berzsenyi Iskola műfüves pályáján rendezték az egyik megyei elődöntőt április 19-én.
Iskolánk csapata először Nagybajomot legyőzte 1-0-ra, utána Kaposvártól 5-0-s vereséget szenvedett. Az utolsó mérkőzésükön már a döntetlen is elég lett volna a továbbjutáshoz, de sajnos Kaposmérő 3-2 arányban nyerni tudott.

Végeredmény
1. Kaposvár
2. Kaposmérő
3. Kadarkút
4. Nagybajom

A megyei döntőbe az első két helyezett csapat jutott be.
A csapat tagjai: Csapó Linda 8.b, Sipos Ramóna 8.b, Pócs Bianka 7.a, Ragoncsa Melinda 7.a, Pap Rebeka 6.b, Hajzer Viktória 5.a, Hetesi Petra 5.a

Mindenkinek gratulálunk!

Szólj hozzá

sport verseny általános iskola